2721062008, 2731089198 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ info@dentalpractice.gr
hero image


 


Ο Πέτρος  Αν. Ξανθάκος, Οδοντοφατνιακός χειρουργός Οδοντίατρος MSc, η Σταυρούλα Ξεν. Χουσέα, χειρουργός οδοντίατρος DDS,
και ο Δημήτριος Βολάκος χειρουργός οδοντίατρος DDS, αποτελούν την επιστημονική ομάδα
των ιδιωτικών οδοντιατρείων Dental Practice στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και στη Σπάρτη Λακωνίας.

 

Ο Πέτρος  Ξανθάκος είναι ειδικός οδοντοφατνιακός χειρουργός στόματος - οδοντίατρος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Γεννημένος στην Αθήνα το 1978 με καταγωγή από το Γύθειο, αποφοίτησε το 2004 από την οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα ειδίκευσης στην παθολογία στόματος με κατεύθυνση τη στοματική χειρουργική και έλαβε την ειδικότητα του χειρουργού στόματος. 
Εργάσθηκε ως κλινικός επιστημονικός συνεργάτης της γναθοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών τα έτη 2006-2007 και μέχρι το 2009 συνεργάσθηκε σε ιδιωτικά οδοντιατρεία της Αθήνας. 
Το 2009 ξεκίνησε τη λειτουργία του ιδιωτικού του οδοντιατρείου στη Σπάρτη και το 2012 ίδρυσε το δεύτερο ιδιωτικό του ιατρείο στην Καλαμάτα με αποκλειστικό αντικείμενο τη χειρουργική στόματος και την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.
Ήδη από το 2019 είναι ο Διαχειριστής και Επιστημονικός Υπεύθυνος της οδοντιατρικής εταιρείας «MEDI TERRA LIFE DENTAL», της οποίας το οδοντιατρικό τμήμα ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. 
Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος από το 2009 και Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας. 
Το 2018 συνέστησε την επιστημονική ομάδα οδοντιάτρων DENTAL PRACTICE με ιδιωτικά οδοντιατρεία στην Καλαμάτα και την Σπάρτη.

 

 

     
     
 

Η Σταυρούλα Χουσέα είναι χειρουργός οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Εργάσθηκε ως συνεργάτης σε γνωστά ιδιωτικά οδοντιατρεία στην Αθήνα τα έτη 2010-2011.
Από το 2012 ως και το 2018 διετέλεσε full-time associate dentist σε δύο οδοντιατρικές κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο ως private dentist και σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Ν.Η.S.), παρέχοντας υπηρεσίες από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής σε πολυάριθμους ασθενείς. 
Διαθέτει πολυετή πείρα σε πληθώρα οδοντιατρικών περιστατικών και συνεχίζει την επιστημονική της επιμόρφωση με συνέδρια και σεμινάρια εντός κι εκτός Ελλάδας. 
Από τον Οκτώβριο του 2018 που επέστρεψε στην Ελλάδα συστεγάζεται με την οδοντιατρική εταιρεία MEDI TERRA LΙFE DENTAL με επιστημονικό υπεύθυνο τον οδοντίατρο Πέτρο Ξανθάκο στο ιδιωτικό οδοντιατρείο της επιστημονικής ομάδας DENTAL PRACTICE στην Καλαμάτα.
Ομιλεί άπταιστα αγγλικά και από το 2018  αποτελεί πολύτιμη συνεργάτη της επιστημονικής ομάδας ιδιωτικών οδοντιατρείων DENTAL PRACTICE.

 

 

Ο Δημήτρης Βολάκος είναι χειρουργός οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Γεννήθηκε στη Σπάρτη Λακωνίας το 1988. Αριστούχος απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης και 3ος επιτυχών στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής του 2007 στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2011. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία τη χρονιά 2012-2013 παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως οδοντίατρος στο 96 Τ.Υ.ΕΘ. στη Χίο. 

Από το 2013 ως και το 2018 εργάσθηκε ως συνεργάτης οδοντίατρος σε ιδιωτικά ιατρεία της Αθήνας και από τον Ιούνιο του 2018 επέστρεψε στην Σπάρτη, όπου συστεγάζεται και συνεργάζεται με την οδοντιατρική εταιρεία MEDI TERRA LΙFE DENTAL με επιστημονικό υπεύθυνο τον οδοντίατρο Πέτρο Ξανθάκο στο ιδιωτικό οδοντιατρείο της επιστημονικής ομάδας DENTAL PRACTICE στη Σπάρτη.

Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά και από το 2018  αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της επιστημονικής ομάδας ιδιωτικών οδοντιατρείων DENTAL PRACTICE.