2721062008, 2731089198 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ info@dentalpractice.gr

Επιστημονική Ομάδα Οδοντιατρείων Dental Practice

Ο Πέτρος  Ξανθάκος, Οδοντοφατνιακός χειρουργός Οδοντίατρος, MSc, η Σταυρούλα Χουσέα, χειρουργός οδοντίατρος, DDS, και ο Δημήτρης Βολάκος, χειρουργός οδοντίατρος, DDS αποτελούν την επιστημονική ομάδα των ιδιωτικών οδοντιατρείων Dental Practice. Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους οδοντίατρους, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε περιστατικά που αφορούν τη γενική οδοντιατρική αλλά και τη χειρουργική στόματος, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα οδοντιατρεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ανταποκρινόμενα στις πιο πρόσφατες εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης με σκοπό τη βέλτιστη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των περιστατικών. Τα οδοντιατρεία μας βρίσκονται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και στη Σπάρτη Λακωνίας.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα οδοντιατρεία διαθέτουν σύγχρονες οδοντιατρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για τη επίτευξη της βέλτιστης εξατομικευμένης θεραπείας για τον ασθενή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ψηφιακή οπισθοφατνιακή ακτινογραφία υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ψηφιακό ενδοστοματικό scanner για την ψηφιακή ενδοστοματική αποτύπωση ήδη από το 2019 με μεγάλη εμπειρία ακόμη και σε μεγάλα περιστατικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ